Workshops

Exposities van Angeles

Workshop Schilderen (3 uur - € 35,00 p.p.)

Wil je creatief bezig zijn in een groep, met vrienden of collega's meld je dan aan voor een workshop schilderen van Angeles Rodríguez.

Ervaring met schilderen is niet nodig, je wordt begeleid, stap voor stap, naar het bereiken van een mooi resultaat. Na de workshop van ca. 3 uur neem je jouw werkstuk mee naar huis.

Je kunt zelf een onderwerp bedenken voor je werkstuk en neem dan een voorbeeld mee. In mijn atelier heb ik ook diverse voorbeelden beschikbaar. Als je weinig ervaring hebt, maak het jezelf dan niet te moeilijk door bijvoorbeeld een portret te willen schilderen.

Alle benodigdheden worden ter beschikking gesteld, een doek, verf, kwasten etc. Tijdens de pauze is er koffie/thee of frisdrank, en lekkere hapjes. De workshops worden gegeven in mijn atelier aan huis, en bij mooi weer buiten in de fraaie tuin.

Clown web Sigaret web Hapjes web2 Olifant web

Workshop Mozaïek (3 uur - € 45,00 p.p.)

Altijd al eens een mozaïek willen maken. Zelf zonder ervaring is het mogelijk dat in een paar creatieve uurtjes te realiseren. Je wordt stap voor stap begeleid. Alles wordt verzorgd: een modelvorm, mozaïeksteentjes, lijm, etc.

Tijdens de pauze is er koffie/thee of frisdrank, en lekkere hapjes. De workshops worden gegeven in mijn atelier aan huis, en bij mooi weer buiten in de fraaie tuin.

                     duif moz web salamander moz web bel moz vogels moz web

Workshop Powertex (5 uur - € 90,00 p.p.)

Powertex is een zelf verhardende substantie op waterbasis, waarmee je alle materialen die absorberend zijn, kan verharden, zoals textiel, papier, karton etc. Hiermee kan je allerlei verschillende creaties maken zoals menselijke sculpturen, dieren, maar ook schilderijen. Je kunt dit voor binnen of voor buiten maken.

In de workshop word je stap voor stap begeleid om tot een prachtig eindresultaat te komen.

  1. Het maken van een frame(constructie)
  2. Met behulp van stukjes stof, papier, klei etc. wordt het werkstuk naar eigen stijl gemaakt.
  3. Hierna wordt de Powertex aangebracht, en kan dit drogen.
  4. Na het drogen en verharden van de Powertex wordt het werkstuk beschilderd of gebrusht.

De duur van deze workshop is 5 uur, van 11.00 tot 16.00 uur. Er is een pauze waarin een lekkere broodjeslunch wordt geserveerd, dit terwijl de Powertex kan drogen.

Het is een leuk uitje met vrienden, collega’s of familie, om een dagje creatief bezig te zijn.

powertex 1 web          Powertex Pauw web          Powertex web

 

DATA WORKSHOPS 1e helft 2023

De workshops Schilderen en Mozaiek worden tezamen gegeven.

Schilderen of Mozaïek:

Vanaf oktober 2023 starten weer nieuwe workshops. De data worden dan hier vermeld.


Powertex:

Voor groepen in overleg.

 
 
 
 
 

Aanvang workshops Schilderen en workshops Mozaiek op zaterdag en zondag om 13:00 uur, de workshops Powertex beginnen op zaterdag en zondag om 11.00 uur.

Workshops gaan alleen door bij minimaal 5 aanmeldingen. Als de workshop niet doorgaat hoort u dit minimaal 2 dagen van te voren.

Wilt u met een groep van minimaal 8 personen komen dan kunnen we in overleg andere dagen en tijdstippen afspreken.

Aanmelding kan per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), WhatsApp of Messenger. Informatie kan je ook telefonisch verkrijgen via 06-24631366


Betaling kan vooraf of tijdens de workshop. Dit kan contant of via "Tikkie”. 

Meer informatie op mijn facebookpagina:

Icon facebook

Contact1