Angeles:
"Het is al weer 40 jaar geleden dat ik vanuit het Spaanse Albacete, waar ik opgroeide, in het  pittoreske Hollandse  stadje Delft kwam wonen..

In 2013 besloot ik mijn creatieve werk (estheticienne) voor een andere creatieve passie in te ruilen: kunstschilderen.
In mijn atelier, Angeles Rodríguez | Art, maakte ik in olieverf een serie verrassende werkstukken: van vreemde vissen met mensenkoppen, een jungle met wilde dieren, tot mooie bloemenschilderijen.
Al snel ontdekte ik dat mijn voorkeur ligt bij het maken van rustgevende en kleurrijke landschappen, waar ik van alles in kwijt kan."

Over Angeles:
Haar schilderstijl die zich het beste laat omschrijven als een mix van klassieke en naïeve schilderkunst.
Klassieke invloeden zijn met name te vinden in de composities en de wolkenluchten; kenmerken van de naïeven zijn terug te vinden in het vrij felle coloriet, de soms harde contrasten, en in een mate van vereenvoudiging van de vormen uit de natuur.

EXPOSITIES EN EVENEMENTEN

In de zomer 2015 heeft Angeles voor het eerst een Home-expositie georganiseerd. Zij deed dit in haar eigen atelier aan huis, waar zij beschikt over ca. 90 m2 expositieruimte. Het was een succesvolle 1-daagse expositie waar ruim 100 personen naar toe kwamen.

Op 20 november 2016 is er opnieuw een Home-expositie, en in het voorjaar van 2017 is er een expositie in Caldes de Malavella, vlakbij Girona in Spanje.
Wilt u een uitnodiging ontvangen voor een van de exposities, reageer dan via het contactformulier.