Workshop Schilderen

Op zaterdag 9 februari en zondag 10 februari van 14.00 tot 17.00 uur geef ik een workshop schilderen met als thema Valentijnsdag.

Verras je geliefde met een zelf gemaakt schilderij, of hou het zelf 😃.

Kosten per persoon zijn € 59,00. Hapje en drankje is inclusief, evenals benodigdheden voor het maken van het schilderij. Bij aanmelding van meerdere personen 10% korting.

Aanmelding graag per e-mail of telefonisch. 06 24631366

Valentijnsdag workshop

Workshop promotie

Icon facebook

Eerdere exposities

Op zondag 20 november 2016 hield Angeles een nieuwe expositie in haar eigen atelier met expositieruimte aan de Delfgauwseweg 395 te Delft.
Zij deed dit samen met Jan Wisse.

herten   hair paintings

De expositie was te zien tot  11 december 2016.

Expositie Spanje - mei 2017
Op 6 en 7 mei 2017 exposeerde Angeles in Caldes de Malavella vlakbij Girona (Spanje).

Locatie: Restaurant Music Box Planet, gelegen in Caldes de Malavella nabij van de stad Girona.
Adres: Travessia Taronja, 17. Caldes de Malavella (GIRONA).

Expositie

Op zondag 10 juni 2018 opent Angeles Rodriguez haar atelier en expositieruimte tussen 11 en 18 uur voor een expositie van haar schilderijen. Om ca. 14.00 zal kunsthistorica Josée Claassen een lezing houden.

Josée Claassen houdt een verrassende lezing met muziek over Spaanse kunstenaars in het buitenland en buitenlandse kunstenaars in en over Spanje.

Angeles VIVA ESPAÑA01

Angeles VIVA ESPAÑA02

Angeles VIVA ESPAÑA03

Wij Nederlanders hebben iets met Spanje. De hoofdpersoon van ons grootste kinderfeest laten we uit Spanje komen. In ons volkslied wordt gerefereerd aan het feit dat we lang onderdeel vormden van het Spaanse rijk. We kennen allemaal ‘de appeltjes van oranje’, de mediterrane vrucht waar de Spaanse boomgaarden vol mee hangen en in onze keukens gebruiken we volop de olijfolie van een andere Spaanse vrucht.

De schilderijen van de expositie zijn van Angeles Rodriguez. Angeles is geboren in Spanje, maar woont al tientallen jaren in Nederland. Als geen ander kent zij de verschillen in de beleving van dagelijkse dingen tussen Spanjaarden en Nederlanders. Zij heeft recent een aantal schilderijen gemaakt die Nederlandse en Spaanse kenmerken bevatten.
Appeltjes van Oranje met een Flamenco dans, nieuwjaarviering met oliebollen en druiven, etc.

In de expositieruimte krijgt u meer verrassende schilderijen te zien zoals een serie ballerina’s met bloemenrokjes, zeeschepen op houten panelen. Kortom, de moeite waard om te komen kijken.
U wordt persoonlijk door Angeles ontvangen met een hapje en een drankje.

  • We zouden het fijn vinden om van u te vernemen of u van plan bent om de expositie en de lezing te bezoeken. Vriendelijk verzoek u aan te melden via het contactformulier, of telefonisch via Angeles 06-24631366 

Adres: Delfgauwseweg 395, 2628 ET Delft.

Wanneer u een uitnodiging wenst te ontvangen voor een expositie of wanneer u op de hoogte gehouden wilt blijven van toekomstige evenementen rond Angeles stuur dan een e-mail via het contactformulier.

Contact1